Skip to content

Kurum içi iletişim Portalının Kurum Kültüründeki Etkisi

Kurum içi iletişim Portalının Kurum Kültüründeki Etkisi

Kurum içi iletişim şirket içerisinde çalışanlar arasındaki en önemli ve etkili kavramıdır. Bu kavram dışarıdan bakıldığında basit fakat içeriğini detaylandırdığımızda bize bir şirketin kurumsal imaj oluşumu ve verimliliği arttırmada faydalı olabilecek bir yelpazeyi sunar.

Kurum kültürünüzü oluştururken iletişim kavramı ne kadar önemli ise bu kavramı değişen ve gelişen dünyaya ayak uydurmada diitalleşme süreçlerinize yol arkadaşınız olacak portal yapısı ile  dinamikleştirebilirsiniz.

Şimdi bunu biraz daha detaylandıralım…

Kurum Kültürünüzü oluşturan Portalde Olmazsa Olmazlar Nelerdir?

1 Duyurular

Şirket içerisinde kurum içi iletişim süreçlerinde güçlü ve dinamik yapıyı sağlama sorumluluğunun büyük bir bölümünü  İnsan Kaynakları Departmanları üstlenir. Duyuruları portalde yayınlayarak iş yükünü hafifletirler. KVKK, Performans Yönetimi, İSG dökümanları, Açık Pozisyonlar bölümleriyle süreçleri tek bir kalemden yürütürler.

2 Dosyalar

Söz uçar yazı kalır… Her şeyin yazılı tutulduğu şirketin göz bebekleri dosyalar.. Onları güvenli ortak bir çalışma alanında bulmanın keyfi tüm çalışanların işlerini hafifletecek en güzel unsurlardan olur.

3 Kutlamalar

Portalın neşesi kutlamalar köşesi… Başarılarımızı, terfilerimizi, yeni gelen arkadaşlarımızı, doğum günlerini kutlayarak duygularımızı ortak paydada toplamak hepimizi keyiflendiren bir parça olur.

4 Kişisel Sebepler Bulmak

Çalışan bağlılığını kişilerin sosyal hayatlarına dokunarak elde edileceğinden yola çıkarak; portal içerisine  burçlardan haberlere; piyasa durumundan film, müzik ve kitap köşesine sürükleyerek içeride tutar.

 

5 Entegrasyonlar

Her şirketin kendi içinde kullandığı birden çok uygulama ve iletişim araçları var. Finans, marketing, müşteri ilişkileri, satış, yönetim vb. temalı bir çok uygulamaya entegrasyonu sağlanarak aynı anda aynı hızda hep birlikte portalin sunduğu nimetlerden yararlanalım. 😊

Zorlandığınız tüm noktaları çözümleyen portal kullanımın en önemli amacı ortak alanda tek bir arayüzde kalarak verimi arttırmak, düzeni sağlamak bunların paralelinde bizlere olgunlaşmış iletişimi kuvvetli bir kurum kültür oluşumunu sunmaktır.
Şirketiniz ve çalışanlarınız için hazır bir portal kullanmaya karar vermek birinci adım.

İkinci adım ise Velocity ile tanışmak!