Skip to content

Corona Günlerinde Evden Çalışma Rehberi / Hürriyet

Corona Günlerinde Evden Çalışma Rehberi / Hürriyet

[mk_page_section][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][mk_fancy_title color=”#000000″ size=”20″ font_family=”none”]Evden çalışma süreçlerinde işverenler kağıt üzerinde yaptıkları tüm işleri online üzerine taşımak üzere çok yoğun bir aksiyon almaya başladırlar. Temel olarak gördüğümüz değişiklikler çalışanlar üzerindeki işlerin yönetimi, müşteri ve iç şirketlerin içerisindeki toplantıların dijitalleşmesi, evrakların her yerden erişilebilir hale getirilmesi ve muhasebe sistemleri, insan kaynakları uygulamaları gibi şirket kaynaklarına şirket dışı lokasyonlardan güvenli olarak erişimin sağlanabilmesi ana başlıklarda gruplanabilmektedir. Elbette bu saydığımız konu başlıklarından ilk aksiyon alınmaya başlanan belki de en önemlisi çalışanların birbiriyle olan iletişimlerinin kesintisiz ve sürekli olmasını sağlayacak ortak çalışma platformları.

İşte, evden çalışma veya konsantre olmada zorlananlar için ve bu süreçte neler yapılmasının daha doğru olabileceğini anlattığımız röportajımızı okuyabilirsiniz.

[/mk_fancy_title][mk_image src=”https://peakup.org/wp-content/uploads/2023/12/85ebb1b42d3d7b561-scaled.jpg” image_size=”full” svg=”true” lightbox=”true” desc=”Hürriyet IK” caption_location=”outside-image”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/mk_page_section]